Veel gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

 

Bestellingen Nederland*

 Minder dan €50

Meer dan €50

Minder dan €500

Meer dan €500

Kampeerartikelen,
barbecues

€6,75

Gratis

-

-

Tuinmeubelen

-

-

€30,00

Gratis

Tuinmeubelen
(accessoires)**

€6,75

Gratis

-

-

 *Voor verzending naar de Waddeneilanden kunt u contact op nemen met: info@favorietxl.nl voor een specificatie van de verzendkosten.

 **Tuinmeubelen (accessoires): voor lichtere en kleinere tuinmeubelaccessoires (zoals hoezen) geldt een gratis verzending bij besteding vanaf €50,-. Om dit te verduidelijken wordt per product aangegeven vanaf welk bedrag de verzending gratis is. In het winkelwagentje kunt u dit  controleren.

Verzendkosten buitenland* Tuinmeubelen Kampeerartikelen, speelgoed,
barbecues, (tuinmeubel-accessoires)
België € 30,00 € 9,95
Duitsland Op aanvraag € 9,95
Overige landen Op aanvraag Op aanvraag

*Voor verzending naar het buitenland geldt een vast tarief. Staat uw land er niet bij? Neem contact met ons op voor een specificatie van de verzendkosten.

Wordt er alleen geleverd tot aan de voordeur?

Onze vervoerders bezorgen tot aan de voordeur. Grote en zware artikelen zoals tuinmeubelen worden niet op een etage gebracht. Heeft u vragen of bijzondere wensen voor de bezorging? Neem dan contact op via info@favorietxl voor de mogelijkheden en kosten. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?


U heeft het recht om het artikel binnen 14 dagen na aflevering aan FavorietXL te retourneren of om te ruilen. De kosten die gemaakt worden voor een retourzending kunnen niet verhaald worden op FavorietXL en zijn voor eigen rekening. Het door u betaalde bedrag zal volledig worden teruggestort op uw rekening, mits de volledige bestelling is geretourneerd.

Hoe zit het met garantie?

Wettelijk heeft u als consument op elk artikel 6 maanden garantie. Vaak geven leveranciers een garantie van 1 of 2 jaar en soms zelfs nog langer. De garantie staat zo veel mogelijk per product aangegeven in de webshop. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Ik heb geen ontvangsbevestiging ontvangen


Mocht u geen ontvangstbewijs per e-mail hebben  ontvangen, dan zou het kunnen dat deze in uw spambox terecht is gekomen. Mocht u ook daar de bevestigingsmail niet vinden, dan kunt u ons mailen via info@favorietxl.nl. Wij versturen dan z.s.m. alsnog de bevestiging. Als u een wachtwoord heeft aangemaakt voor onze webshop, kunt u ook inloggen via 'mijn account.'

 

Wat is de gemiddelde levertijd voor tuinmeubelen?


Tuinmeubelen worden op afspraak bezorgd. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om een dag af te spreken dat u thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Vanaf het moment dat u reageert op onze e-mail kan de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd worden.

 

Wilt u de bestelling voor een bepaalde dag of moment ontvangen, dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

 

Ik wil zakelijk bestellen


Onder onze klanten bevinden zich ook veel horecabedrijven die op zoek zijn naar een nieuw terras met een mooie luxe uitstraling. Heeft u in onze webwinkel een artikel gezien waarvan u een groter aantal wilt bestellen? Dan kunnen wij u vaak een extra scherpe prijs bieden. Neem contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Mailt u ons uw ideeën over uw toekomstige terras en wij gaan voor u op zoek naar een passend aanbod!

 

Ik wil bestellen vanuit het buitenland


Voor een bestelling uit het buitenland gelden extra kosten. Voor verzending naar België en Duitsland zijn deze verzendkosten standaard: €9,95 voor kampeerartikelen en barbecues € 30,- voor tuinmeubelen (naar België). Als u de juiste optie er niet bij ziet staan, neemt u dan contact met ons op. Meestal kunnen wij een passende oplossing bedenken om uw bestelling te bezorgen.