• mepal
  • Crespo
Actie

fxl

Groot assortiment
Gratis verzending
vanaf € 50,-
Producten van
de beste merken
Magazijn in
Leeuwarden
Snelle levering
Online support

Alle kampeerartikelen onder één dak!

Kamperen

Kamperen is de populairste vorm van vakantie in Nederland en het levert de leukste herinneringen op! Bij FavorietXL kunt u alle kampeerartikelen in één keer vinden. We hebben een groot assortiment met meer dan 1500 kampeerartikelen. Het is de ideale start voor al uw vakanties: een festivalbezoek, een familievakantie met de caravan, of een comfortabele reis met de camper, het begint allemaal bij ons.
Lees meer

Ontspannen kamperen

U kunt de vakantie ontspannen beginnen als u van te voren alles voor elkaar heeft. Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw kampeerartikelen. Bekijk bijvoorbeeld de ruime collectie tenten en voortenten met merken als Doréma, Herzog, Kampa, Nomad en Outwell. Wij adviseren u om de tent voor uw reis uit te proberen. Bijvoorbeeld in de tuin of tijdens een weekendje weg in de buurt. Zo weet u hoe het werkt en of alles compleet is. Maak uw kampeeruitrusting compleet met een goed luchtbed en slaapzak. Kampeerstoelen van bijvoorbeeld Crespo en Bo-Camp helpen u om overdag lekker bij te komen. Gaat u met de caravan of camper op reis? Dan hebben we daar ook alle benodigdheden voor in huis.

Kampeerartikelen bij FavorietXL

Let u er bij een kampeervakantie ook op dat u niet te veel meeneemt. Gelukkig zijn de meeste benodigdheden niet alleen praktisch, maar ook vaak licht van gewicht en ontzettend sterk. Wij hebben zo veel mogelijk opvouwbare en inklapbare kampeermeubelen geselecteerd, zodat het weinig ruimte inneemt.
Wij bezorgen uw benodigdheden binnen 1 tot 3 werkdagen (tenzij anders aangegeven). En mocht u toch iets zijn vergeten, dan kunnen we het eventueel zelfs nasturen op het vakantieadres. Uw vakantie begint bij ontspannen bij FavorietXL.

Lees hier onze kampeertips!

Terug naar boven


Actie

FavorietXL Weber Barbecue

Weekaanbieding

Favoriet XL, hét adres voor camping artikelen en speelgoed.
Bij favorietXL hebben we een groot assortiment Kampeerartikelen, tuinmeubelen en Speelgoed. Binnen dit assortiment hanteren wij alle grote merken, met de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien staat bij ons de service hoog in het vaandel in onze webshop!