• Weber spirit e-320
  • Outdoorchef City Grill
  • Barbecook actie
Actie

fxl

Gratis verzending
vanaf € 50,-
Van wegwerp barbecue tot meest luxe buitenkeuken
Magazijn in
Leeuwarden
Online support
Snelle levering
De beste en
bekendste merken

Van exclusieve tot weg-werp barbecues bij FavorietXL

Barbecues

Bij FavorietXL zijn we dol op barbecueën! Dat zouden we het liefst overal willen doen. We hebben eenvoudige barbecues voor op reis en op de camping en natuurlijk luxe buitenkeukens waarmee de hele familie geniet van het heerlijke eten in de tuin. En barbecueën is tegenwoordig niet alleen meer voor de zomer. met het comfort vn bijvoorbeeld een overkapping en terrasverwarming, is het heerlijk om extra lang buiten te genieten. Daardoor is het mogelijk om zelfs in de winter te blijven barbecueën en te genieten van heerlijke seizoensrecepten.  Bij FavorietXL vindt u alle benodigdheden om het hele jaar door te genieten van de barbecue. Met onze scherpe prijzen vindt u een kwaliteitsbarbecue dat past bij uw budget. De bekende barbecuemerken als Weber, European Outdoorchef, Cobb en het exclusieve Big Green Egg staan garant voor een goede kwaliteit en heerlijk eten.

Lees meer

De houtskoolbarbecue is de klassieke manier van barbecueën en staat bekend om de typische barbecuesmaak. Met een brikettenstarter zijn de kolen extra snel op temperatuur. De gasbarbecue geeft geen rookgeur af en warmt bijzonder snel op. De temperatuur is goed te reguleren, vooral in de dichte barbecues met een deksel. Gasbarbecues zijn op de meeste campings toegestaan, waardoor het ideaal is voor vakantie. De buitenkeukens zijn geschikt voor een uitgebreide barbecue met een groter gezelschap. Hiermee lijkt u direct een professionele barbecueër! De elektrische barbecue is ideaal voor op het balkon, waar vaak geen gas- of houtskoolbarbecues zijn toegestaan. Elektrisch barbecueën is de goedkoopste vorm van barbecueën. Daarnaast zijn ze vaak kleiner van stuk, wat het ideaal maakt voor een balkon of kleine tuin.

Steeds meer mensen ontdekken de veelzijdigheid van de barbecue. Met name merken zoals Weber en Outdoorchef hebben systemen ontwikkeld om direct en indirect te grillen. Bij direct grillen bevindt het vuur zich direct onder het gerecht. Dit is ideaal om vlees dicht te schroeien en te garen. Bij indirect grillen komt het eten niet direct in contact met de hittebron. Het gaart hierdoor geleidelijker waardoor het eten lekker mals en sappig is. Barbecues met een deksel bieden de mogelijkheid om het eten te bakken. Met behulp van accessoires zoals de pizzasteen of bakvormen wordt de barbecue omgetoverd tot oven voor de pizza, brood, of om muffins in te bakken.  

Terug naar boven


Actie

FavorietXL Weber Barbecue

Weekaanbieding
Favoriet XL, hét adres voor camping artikelen en speelgoed.
Bij favorietXL hebben we een groot assortiment Kampeerartikelen, tuinmeubelen en Speelgoed. Binnen dit assortiment hanteren wij alle grote merken, met de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien staat bij ons de service hoog in het vaandel in onze webshop!